Op zoek naar verpakken magazine?

verpakken magazine
Werken bij van der Windt Van der Windt Verpakking BV.
De logistieke afhandeling van orders verzorgen wij volledig in eigen beheer. We beschikken over 25 eigen vrachtwagens en een magazijn van 20.000m 2 met 19.000 palletlocaties. Meer dan 15.000 verschillende artikelen leveren, vraagt om een logistieke organisatie met militaire precisie.
Duurzaam verpakken is meer dan bestrijden van plastic soep.
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie. Plaats als gast Login. You must have JavaScript enabled to use this form. Volledige Magazine Archief.
5 manieren om voedsel duurzaam te verpakken.
Champagnefles verpakken in druivenschil. Als grondstof voor zijn duurzame champagneverpakking gebruikt de Franse champagnemaker Veuve Clicquot zijn eigen afvalproductie, namelijk druivenschillen. Om de druivenschillen om te zetten in papier, gebruikt de champagnemaker de resten die overblijven na het persen van de druiven.
Inzendingen.
Waarschijnlijk is dit het tijdschrift waarnaar verwezen wordt. Daarbij zoeken we altijd naar de kleinst mogelijke verpakking, waarin het artikel van de klant en het magazine te verpakken zijn. Ik had verschillende producten van Easytoys besteld maar deze vulden slechts een derde van de doos.
Verpakken Magazine.
Aan de slag met duurzaam verpakken. Afscheidsinterview met KIDV-directeur Hester Klein Lankhorst in Verpakken Magazine. In de media. 16 juli 2018. Afscheidsinterview met KIDV-directeur Hester Klein Lankhorst in Verpakken Magazine. Per 1 juni 2018 verliet Hester Klein Lankhorst het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken.
Afvalfonds Verpakkingen publiceert magazine over circulair verpakken Pack Online.
Op 4 december 2019 verscheen het eerste nummer van het magazine Circulair Verpakken, waarmee het Afvalfonds Verpakkingen haar achterban en stakeholders wil informeren over de goede resultaten en de vele inspanningen die het verpakkend bedrijfsleven levert op het gebied van recycling en inzameling.
VHD Black Box featured in Verpakken Magazine.
VHD Black Box featured in Verpakken Magazine. Verpakken Magazine published an article about the Black Box Project, discussing the technical network and the artistic approach to designing the 3D lasercut corporate identity. Click here to view the article in Verpakken Magazine.
Pakkracht GPmedia.
Pakkracht is een fraai en overzichtelijk vormgegeven magazine speciaal voor beslissers binnen het verpakkende bedrijfsleven in Nederland. Het magazine geeft actuele informatie over de laatste ontwikkelingen in de nationale en internationale verpakkingswereld. Ter aanvulling op de zes printedities publiceert vaktijdschrift Pakkracht voortdurend nieuwsberichten op de eigen website www.pakkracht.biz en in een nieuwsbrief alsmede op social media zoals Facebook en Twitter. Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier! Pakkracht richt zich op het verpakken in de breedste zin van het woord.
Verpakkingsvrij winkelen Down To Earth Magazine.
We belden Milieu Centraal, dat een genuanceerd standpunt heeft. Hoeveel verpakken het milieu belast, scheelt per product, zegt Sytske de Waart van Milieu Centraal. Soms kunnen verpakkingen de levensduur van een product verlengen en verspilling tegengaan. Zon plastic sleeve over een komkommer bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat ie veel minder snel bederft.
Vleesverpakking kan nu gft-bak in Foodmagazine.
Daarom hebben we veel energie gestoken in communicatie naar de retail, die op hun beurt in de winkels weer extra aandacht aan de verpakkingen konden geven. Rouweler is zeer tevreden over de verpakkingen. Het verpakken vergt enigszins extra aandacht, doordat de machines uiterst nauwkeurig moeten worden ingesteld.
Nieuws en agenda Biobased Packaging Innovations.
Presentatie tijdens het Biobased Economy Netwerk Event over biobased verpakken, 23 juni 2015. Gastcollege HAS Hogeschool t.b.v. de opleiding Packaging Projectmanagement, 4 juni 2015. In samenwerking met het tijdschrift Bioplastics Magazine hebben we op 12 en 13 mei 2015 in Amsterdam de succesvolle internationale conferentie Biobased Packaging: BioPac georganiseerd.
Publicaties Vouwkarton Platform Nederland.
Artikel in Verpakken m.b.t. Pro Carton/ECMA Awards 2013: Vouwkartonnen juweeltjes onderscheiden. Interview Verpakkingsmanagement nr. 4, 2013: Vouwkarton Platform Nederland: een platform voor de hele keten. Advertorial in Supermarkt Experience, mei 2013: Vouwkarton is een veelzijdig en duurzaam verpakkingsmateriaal. Pro Carton Magazine NL.

Contacteer ons